Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Vzdělávací služby pro MU 2024-2025
Odesílatel Elena Komjaty
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.10.2023 12:55:35
Číslo jednací ve SpSl MU-ZAK/219894/2023/2135000/RMU-10
ID ve SpSl 3411439
Předmět Odpověď č. 1 na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,

zadavatel obdržel dotaz účastníka v tomto znění:
"Je možné u této veřejné zakázky zpracovat nabídku do zvláštního dokumentu, nebo se musí zpracovat přímo do připraveného formuláře?"
Jak je uvedeno v zadávací dokumentaci v ust. 1.6.:
Zadavatel přílohou zadávací dokumentace předkládá dodavatelům vzorový formulář nabídky obsahující předvyplněné požadavky zadavatele, kterými je podmiňována účast dodavatelů v zadávacím řízení.
Splnění veškerých požadavků zadavatele, tj. požadavků na předmět veřejné zakázky, na kvalifikaci či na předložení údajů rozhodných pro hodnocení, prokážou dodavatelé předložením formuláře nabídky včetně příslušných příloh nebo jiných rovnocenných dokladů.
Z daného vyplývá, že je účastníkům poskytován formulář nabídky jako vzor, kde jsou shrnuty všechny požadavky na kvalifikaci či na předložení údajů rozhodných pro hodnocení. Není nutné předložit přímo náš formulář, nabídka může být zpracována i do vámi zvoleného dokumentu, ovšem tento dokument musí obsahovat všechny náležitosti a požadavky, které jsou návodně zpracovány v námi předloženém formuláři nabídky, a které jsou popsány v předložené zadávací dokumentaci.

S pozdravem
Elena Komjaty