Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Vzdělávací služby pro MU 2024-2025
Odesílatel Elena Komjaty
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 17.10.2023 23:10:15
Číslo jednací ve SpSl MU-ZAK/219894/2023/2135000/RMU-12
ID ve SpSl 3420819
Předmět Odpověď č. 2 na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,

zadavatel obdržel dotaz účastníka v tomto znění:
Píši vám s dotazem k výše uvedené veřejné zakázce k bodu 3.3.a, vztahujícímu se k lektorskému týmu. V zadávací dokumentaci je uvedeno, že:
Každý navržený člen LT se musí osobně podílet na vedení jednotlivých školících dnů.
Pro jistotu se tedy ptám, jestli všichni námi uvedení členové lektorského týmu musí být na každém školícím dni. Jestli v případě uvedení 3 členů lektorského týmu, musí být na každém školícím dni všichni tito členové přítomni.
Odpověď zadavatele:
Na každém školícím dni nemusí být přítomni všichni členové lektorského týmu. Zadavatel tímto požadavkem cílil na skutečnost, aby uvedení členové lektorského týmu skutečně dané školící dny v rámci nabídnutého programu vedli, resp. aby se všichni podíleli na realizaci veřejné zakázky. Je na dodavateli, jaký program zadavateli nabídne, tj. zda nabídne program, kde na každém školícím dnu budou všichni členové lektorského týmu nebo zda daný školící den povede jen některý z nich. Podmínkou však je, aby se v rámci programu vystřídali všichni členové lektorského týmu, kteří byli dodavatelem navrženi a kteří byli hodnoceny v rámci zkušeností členů lektorského týmu.

S pozdravem
Elena Komjaty