Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Rekonstrukce sociálního zařízení UK FF MU – opakované řízení
Odesílatel Naďa Voráčová
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.02.2024 15:58:52
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace a rozhodl o uveřejnění následujícího vysvětlení:

Žádost o vysvětlení k položce č. 33 rozpočtu D.1.4a_1 - Stávající nerezový umývadlový pult: demontovat, vyčistit, upravit hranu a sklon horní plochy, zpětná montáž včetně repase dávkovače mýdla.
1. Jak si přejete dřez upravit a změnit sklon horní plochy?
Odpověď: Je požadovaná taková úprava hrany a sklonu pultů, aby voda ani jiné tekutiny, které se při použití pultů vyskytnou v malém množství na jejich horní ploše, nestékaly na podlahu, ale zůstaly na povrchu pultu. Objednatel předpokládá vyřešení tohoto požadavku úpravou sklonu pultů a úpravou horní přední hrany pultu způsobem, že horní plocha zpětně namontovaných pultů bude stále vizuálně vodorovná, ale v toleranci montáže nakloněna tak, aby splnila výše uvedený požadavek. Lze předpokládat zámečnické práce. K ověření proveditelnosti, upřesnění a vyvzorkování této úpravy budou využity dva odstraňované pulty, které nemají dalšího využití.

2. Jak velká repase má proběhnout? Stačí vyčištění nebo bude třeba i nějaké měnit nějaké prvky?
Odpověď: Nerezové umývadlové pulty ve stávajícím stavu obsahují vestavěné zásobníky mýdla, jež jsou z části nefunkční nebo poškozené. Po repasi předpokládá objednatel jejich bezvadnou funkci bez zjevných poškození. Lze předpokládat odborné vyčištění případně přebroušení povrchu pultů a opravu vestavěných zásobníků mýdla nebo dodávku a montáž nových vestavěných zásobníků mýdla.