Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Kancelářské ICT vybavení - 006 - 2012
Odesílatel Michal Baudys
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 26.07.2012 14:34:47
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

viz příloha


Přílohy
- ICT006-2012_dodatečná informace2.pdf (502.73 KB)

Původní zpráva

Datum 25.07.2012 14:38:06
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Prosíme doplňující informaci. V ID žádanky: 24239, Standardní laserové kancelářské multifunkční zařízení (barevné), je ve specifikaci položky: „Nad rámec uvedené specifikace požadujeme, aby dodaná tiskárna umožňovala tisk v černobílé kvalitě i za podmínky, že jedna nebo více barevných cartridge je již prázdná.“
Obecně barevné multifunkční tiskárny toto neumí, a to nejen „levnější“ standardní zařízení jaké je poptáno, ale neumí to i třeba multifunkce v řádu 100tis Kč. Nepodařilo se nám doposud zjistit, zda takové zařízení ve standardním segmentu existuje. Zatím máme informace, že toto konkrétní zařízení konkrétních výrobců neumí, nebo je taková nestandardní informace v podstatě nezjistitelná. Tiskárny mají tonery s čipu a předem s dostatečným časovým předstihem informují o stavu úrovně náplní tak, aby si mohl zákazník potřebnou barvu toneru zajistit k výměně.
Máte, respektive má uživatel ověřeno, že takové zařízení spadající do odpovídajícího cenového a výkonnostním segmentu existuje, tedy s požadavkem ve specifikaci položky? Můžete prosím potvrdit správnost požadavku?