Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Kancelářské ICT vybavení - 007 - 2012
Odesílatel Michal Baudys
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 06.09.2012 15:43:58
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

viz příloha


Přílohy
- ICT007-2012_dodatečná informace2.pdf (516.03 KB)

Původní zpráva

Datum 31.08.2012 10:54:18
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Prosíme o upřesnění k těmto bodům:
1. ID žádanky: 23138 se ve specifikaci položky je uvedeno jako další vybavení, také 6-článková baterie. Je tím myšleno, aby byla dodána další 6čl baterie již k případně osazení 6čl baterii v notebooku?
2. Nově je poptáván systém PC/LCD All –in-one. Avšak nešťastně je u specifikace klávesnice a myši soupis parametrů z klasického PC. U klávesnic a myší, které jsou stejné značky, jako je AIO produkt a jsou společně produktem dodávány, se těžko dá takový parametr ovlivnit. Např. typicky ne úplně standardní parametr délky myši 12cm (standard bývá okolo 11cm) . Navíc takový parametr je u bundlované myši přímo nezjistitelný. Myslíme, že by bylo vhodné u AIO zařízení parametry klávesnice a myši zobecnit nebo nechat stávající a doplnit např textem „ …… nebo klávesnice (myš) automaticky s produktem dodávaná“
3. ID žádanky: 25116 – 22“ LCD se ve specifikaci položky uvádí: nejmenší výška se stojanem maximálně: 375mm. Ne úplně dobře pochopitelný požadavek. Je uvedeno nejmenší a zároveň maximální. Tedy by to měl být LCD který má jednoznačně pouze výšku 375mm a není stavitelný? Obecná specifikace 22“ LCD vyžaduje výškově stavitelný postavec, tedy výška je variabilní. Zde tedy není výšková stavitelnost požadovaná? Můžete prosím srozumitelněji specifikovat požadavek v závislosti na zmíněném uvedeném údaji?
4. ID žádanky: 26595 – je požadován 13“ notebook, který v obecné specifikaci musí mít i optickou mechaniku, ale ve specifikaci položky je požadována váha max. 1,5kg. Což si v podstatě odporuje. I kombinaci s klasickým HDD, aby byl splněn požadavek min 320GB, takový notebook pravděpodobně neexistuje. Může být varianta notebooku (ultrabooku) bez optické mechaniky?
5. ID žádanky: 26577 – podobný požadavek co předchozí, 13“ notebook, požadovaná váha do 1,5kg, v obecné specifikaci taktéž zůstává optická mechanika. Zde však již požadavek celkově lze splnit, jelikož je požadován SSD disk do určité kapacity. I v kombinaci s podsvícenou klávesnicí . Takový notebook je však již s finančního hlediska investice nad 40tis Kč – počítá se s touto variantou? Nebo můžete lépe vyspecifikovat celkové parametry, s případným vypuštěním nějakého požadavku z obecných parametrů?