Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Kancelářské ICT vybavení - 009 - 2012
Odesílatel Vladimír Ficenec
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 14.11.2012 14:24:09
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Dobrý den,

v příloze zasílám odpověď na výše uvedenou žádost o poskytnutí dodatečných informací.

S pozdravem
V. Ficenec


Přílohy
- ICT009-2012_dodatečná informace2.pdf (471.01 KB)

Původní zpráva

Datum 11.11.2012 19:48:14
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Vznášíme následující dotazy:
- Obecně je u všech notebooku v zadání stále požadován OS Win 7 Home nebo Win 7 Prof. Aktuálně je však z velké části notebooků již oficiálně novější OS Win 8 nebo Win 8 Prof. Můžete tedy obecně povolit pro všechny konfigurace notebooků možnost dodání s předinstalovaným vyšším OS tedy, Win 8 (náhrada za Win 7 Home) a Win 8 Prof. (náhrada za Win 7 Prof) ?
- Celkem v sedmi žádankách je požadováno celkem 10ks notebooků 13“. Technické zadání, respektive obecné parametry pro 13“ notebook jsou však aktuálně již relativně zastaralé, jelikož je stále požadována integrovaná optická mechanika. Je však již velice obtížné nabídnout a dodat takové modely. Většina výrobců přešla na varianty ultrabooku bez optické mechaniky. Můžete prosím pro všechny tyto žádanky upravit obecné parametry, nebo pro jednotlivé žádanky sepsat, kde je požadována integrovaná mechanika, kde se optická mechanika může vypustit a kde případně může být integrovaná mechanika nahrazena externí optickou mechanikou?
- V ID žádanky 27697 jsou požadovány 4ks notebooků 15“. Ve specifikaci položky ne požadován striktně dražší OS Win 7 prof a příslušenství dokovací stanice s celkovou cenou do 15tis Kč včetně DPH. Za předpokladu splnění i všech parametrů z obecné specifikace ne to s finančního hlediska nereálná požadavek. Prosím příslušně redukujte požadavky na tyto notebooky, aby mohla být nabídka reálná.
- V ID žádanky 27919 je požadován AIO PC s velkým množství parametrů ve specifikaci položky včetně TV tuneru. Za předpokladu i nutnosti splnit obecné parametry, můžete prosím potvrdit, že takové zařízení existuje a je nabídnutelné?