Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Stavební úpravy podlahy před vstupem do Knihovny UKB v pavilonu A9
Odesílatel Lucie Pavelková
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.10.2013 13:24:17
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Výzva k podání nabídky

Vážená paní, vážený pane,

Masarykova univerzita, se sídlem Žerotínovo nám. 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224, zastoupená doc. Ing. Ladislavem Janíčkem, Ph.D., MBA, kvestorem (dále také jen „zadavatel“) si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s označením „Stavební úpravy podlahy před vstupem do Knihovny UKB v pavilonu A9“ (dále také jen „veřejná zakázka“).

Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s ustanovením § 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), postupem mimo režim tohoto zákona.

Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele na realizaci úpravy podlahy pod schodištěm ve vstupní hale Pavilonu A9 v areálu Univerzitního kampusu v Brně – Bohunicích. Předmětem této zakázky je zejména odstranění zelených ploch, které se na místě plnění nacházejí, odvezení stávající zeminy, demontování kanalizace a zavlažovacího systému včetně elektroinstalací, pokrytí takto nově upravené plochy vrstvou valounů z bílého mramoru dvou frakcí, do které budou zapuštěny kruhové nerezové samozavlažovací květináče se zelení.

V zadávací dokumentaci jsou dále uvedeny požadavky na způsobilost dodavatele pro plnění veřejné zakázky (kvalifikace) a ostatní podmínky. Hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH.

Zadávací dokumentace, která je nedílnou přílohou této výzvy k podání nabídky, je poskytována bezúplatně, neomezeným a přímým dálkovým přístupem v plném rozsahu už od uveřejnění výzvy k podání nabídky na profilu zadavatele na adrese: https://zakazky.muni.cz/.

Tato veřejná zakázka je zadávána elektronicky prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK, veškeré úkony je nutno provádět elektronicky. Nabídku je uchazeč oprávněn podat v listinné podobě.

Nabídku na plnění veřejné zakázky je nutné podat nejpozději do 30. 10. 2013 do 10:00 hodin na podatelnu Rektorátu Masarykovy univerzity, Žerotínovo nám. 617/9, 601 77 Brno (v případě listinných nabídek) nebo prostřednictvím elektronického nástroje zadavatele E-ZAK https://zakazky.muni.cz/ (v případě elektronických nabídek).

Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit na svém profilu zadavatele oznámení o výběru nejvhodnější nabídky a rozhodnutí o vyloučení uchazeče z další účasti ve výběrovém řízení. V takovém případě se oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, resp. rozhodnutí o vyloučení uchazeče z další účasti ve výběrovém řízení, považuje za doručené všem dotčeným uchazečům okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele.

S pozdravem
Lucie Holakovská


Přílohy
- 02_PD_UKB pavilon A9 KUK.zip (11.33 MB)
- 04_KUK_pavilon A9_Priloha_B_CP_KVAL_FINAL.doc (72.00 KB)
- 03_KUK_pavilon A9_Priloha_A_obch_podminky_FINAL.doc (147.00 KB)
- 02_KUK_pavilonA9_zadavaci_dokumentace_FINAL.pdf (558.73 KB)
- 01_KUK_pavilonA9_vyzva_FINAL.pdf (437.14 KB)