Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Inkubátory pro CEITEC MU
Odesílatel Pavel Vacek
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.05.2015 10:18:02
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací č. 2

Dobrý den,
jako zadavatel veřejné zakázky s názvem "Dodávka inkubátorů pro CEITEC MU" zasíláme tímto dodavatelům veřejné zakázky v souladu s ustanovením § 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám, pro část 2 výše uvedené veřejné zakázky.

Dotaz uchazeče zní:
1. Technické podmínky, část II, konf1

V řádku Základní požadavky zadavatele se objevuje definice … stolních třepacích inkubátorů s vodní lázní, splňujících níže uvedené technické parametry.
Z níže uvedených technických parametrů ovšem není zřejmý požadavek vodní lázně. Nejedná se tedy o chybu v textu základního požadavku?

Odpověď zadavatele:
Zadavatel tímto uchazeči sděluje, že se jedná se o omyl. Text v řádku tabulky zůstal chybně po úpravách při kopírování textů. Zadavatel tímto uchazeči sděluje, že na základě uvedených technických specifikací viz. Příloha č. 1 - Technické podmínky (část 2), konfigurace II_1, požaduje dodání 2 kusů stolních třepacích inkubátorů.

Dotaz uchazeče zní:
2. Technické podmínky, část II, konf11

V požadovaných technických parametrech je uveden požadavek…… třepačka s výměnnými bloky pro různé zkumavky pro ohřev či chlazení vzorků.
V dále uvedených parametrech není třepání definováno např. požadavkem na rychlost nebo rozsah třepání. Prosíme o vysvětlení.

Odpověď zadavatele:
Zadavatel tímto uchazeči sděluje, že na základě uvedených technických specifikací viz. Příloha č. 1 - Technické podmínky (část 2), konfigurace II_11, požaduje dodání chlazeného blokového inkubátoru. Slovo „třepačka“ v tabulce zůstalo chybně po úpravách při kopírování textů.

Dotaz uchazeče zní:
3. Technické podmínky, část II, konf16

V technických parametrech jsou definovány maximální půdorysné rozměry 70 x 70 cm. Tyto hodnoty se v kombinaci s maximální výškou přístroje 210 cm a požadovanou vnitřní velikostí 500 až 700 litrů zdají jako nedostatečné zejména když uvážíme tloušťku izolovaných stěn a prostor pro technologii chlazení. Prosíme o vysvětlení.

Odpověď zadavatele:
Zadavatel tímto uchazeči sděluje, že v původně uvedených technických specifikacích přístroje viz. Příloha č. 1 - Technické podmínky (část 2), konfigurace II_16, byl ze strany zadavatele uveden vnitřní půdorys přístroje. Zadavatelem tímto uchazeči sděluje, že požadované vnější rozměry přístroje jsou max. 95 cm x 95 cm.

Na základě těchto dodatečných informací č. 2 je ze strany zadavatele změněna příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technické podmínky, pro část 2 této veřejné zakázky. Nové znění přílohy č. 1 zadávací dokumentace - Technických podmínek, pro část 2 této veřejné zakázky, je zadavatelem uveřejněno jako příloha těchto dodatečných informací č. 1.
Ostatní ustanovení zadávací dokumentace jsou zadavatelem ponechány v původním znění.

S pozdravem

JUDr. Pavel Vacek
právník CEITEC MU


Přílohy
- Priloha_c_1_Technicke_podminky _inkubátory_část_2_opr.xlsx (121.33 KB)