Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Univerzitní kampus Bohunice - laminární boxy
Odesílatel Jiří Richter
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.08.2011 22:35:51
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Dodatečná informace č. 1 k zadávacím podmínkám

Zadavatel může finanční prostředky určené pro financování této veřejné zakázky využít pouze do 30.9.2011. Podpis smlouvy s uchazečem vybraným v zadávacím řízení je přitom podmíněn souhlasem MŠMT. Vzhledem k průběžným lhůtám pro zpracování nabídek, posouzení a hodnocení nabídek včetně jejich případného vysvětlení, vydání souhlasu MŠMT, uzavření smlouvy, realizaci zakázky a její předání a fakturaci nemůže zadavatel lhůtu pro podání nabídek prodloužit.

Zadavatel v této souvislsoti upozorňuje na možnost doložit provedení referenčních dodávek i čestným prohlášením dodavatele, není-li možné osvědčení od odběratele získat z důvodů na jeho straně. Zadavatel dále sděluje, že jako průkaz provedení referenční dodávky uzná i jiný vhodný doklad o jejím provedení, např kopii odběratelem potvrzeného dodacího listu.

Původní zpráva

Datum 10.08.2011 15:15:56
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že zpracování podkladů pro tuto VZ např. žádosti o osvědčení o významných dodávkách pro splnění technických kvalifikačních předpokladů, komunikace s výrobcem o nabídce sestavy, čas dovolených atd. vyžaduje i několik pracovních dní, Vás tímto žádáme prodloužení lhůty pro podání nabídky nejméně o 14 dnů.
Děkuji