Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Zahajovací konference projektu CEITEC - cateringové služby
Odesílatel Petr Jelínek
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.08.2011 16:47:24
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Výzva k podání nabídky

Vážená paní, vážený pane,
Masarykova univerzita, veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998 Sb., nezapsaná v obchodním rejstříku, se sídlem Žerotínovo náměstí 9, 601 77 Brno, IČ 00216224 (dále jen „zadavatel“) si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu „Zahajovací konference projektu CEITEC - cateringové služby“ zadávané v rámci projektu „CEITEC – středoevropský technologický institut“, reg.číslo projektu CZ.1.05/1.1.00/02.0068.
Jedná se o veřejnou zakázku na služby a zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon), v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (dále jen Pravidla OP VaVpI).
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v zajištění cateringu až pro 500 osob – účastníků zahajovací konference projektu CEITEC dne 26. 9. 2011 v prostorách Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 753/5, 625 00 Brno (http://www.ukb.muni.cz). Podrobný popis a specifikace předmětu plnění zakázky včetně programu konference je uveden v zadávací dokumentaci, která je volně k dispozici ke stažení v elektronické podobě na: https://zakazky.muni.cz/contract_display_403.html
Lhůtu pro podání nabídek zadavatel stanovuje do 29. 8. 2011, do 8:30 hodin a zadávací lhůtu, po kterou jsou dodavatelé vázáni svými nabídkami do data konání konference. Nabídky mohou být podány v českém jazyce v listinné podobě prostřednictvím osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba), nebo prostřednictvím držitele poštovní licence podle zvláštního právního přepisu nebo osobním podáním na podatelně rektorátu Masarykovy univerzity na adrese Žerotínovo náměstí 9, 601 77 Brno.
Zadavatel stanovuje níže uvedené požadavky na kvalifikaci dodavatele:
a) splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 53 Zákona,
b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením předložím prosté kopie:
• výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, ne starší 90 kalendářních dnů od posledního dne, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace
• dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci
c) splnění technického kvalifikačního předpokladu informaci o řádné realizaci minimálně jednoho teplého rautu pro min. 500 osob v podobné kvalitě, jaké je požadována zadavatelem pro teplý obědový raut.
Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je nejnižší nabídková cena.
V rámci nabídky předloží uchazeči návrh smlouvy respektující požadavky zadavatele stanovené v zadávací dokumentaci s nabídkovou cenou pokrývající veškeré náklady.
Tato veřejná zakázka je zadávána elektronicky pomocí elektronického nástroje E-ZAK dostupného na http://zakazky.muni.cz. Veškeré úkony vyjma podání nabídky se provádějí elektronicky.
Další podrobné informace o kvalifikaci, o zakázce a podmínkách jejího plnění jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, která je ke stažení na shora uvedeném odkazu. Pro případné dotazy je kontaktní osobou zadavatele Mgr. Petr Jelínek, tel: +420 549 495 285, petr.jelinek@ceitec.cz

Budeme se těšit na Vaši nabídku.



Mgr. et Mgr. Tomáš Hruda
ředitel Centrální řídící struktury CEITEC


Přílohy
- Open_konference_Vyzva_final.pdf (204.12 KB)