Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Plazmová čistička vzorků
Odesílatel Pavel Vicherek
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.08.2019 20:32:22
Číslo jednací ve SpSl MU-ZAK/148398/2019/981790/PřF-8
ID ve SpSl 1252731
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel uveřejňuje vysvětlení zadávací dokumentace:

Dotaz č.1 Kulatá vakuová komora je z křemenného skla (quartz glass), přístup (vkládání vzorků) přes zavěšená dvířka, vnitřní průměr minimálně 125 mm a vnitřní délka minimálně 300 mm. Podle požadavku na vnitřní průměr a délku komory usuzujeme, že se jedná o válcovou komoru s kruhovým průřezem, nikoliv kulatou komoru. Ani si nedovedeme představit zavěšená dvířka do kulaté křemenné komory. Lze tedy nabídnout systém s válcovou komorou, resp. s komorou s kruhovým průřezem?
Odpověď na dotaz č.1
Tímto parametrem je zamýšlena vakuová komora o kruhovém průřezu, která je slučitelná s požadavkem na aplikaci poptávaného zařízení při čištění křemíkových desek o průměru 100 mm. Vakuovou komorou o kruhovém průřezu je tedy komora válcová (kulová komora by nebyla použitelná).

Ano, lze tedy nabídnout systém s válcovou komorou.


Dotaz č.2 Elektroda je kulatá, materiály hliník a nerez. Tento požadavek souvisí s bodem 1) Elektrody jsou zpravidla optimalizovány buď pro komory s kruhovým průřezem nebo pro komory s pravoúhlým průřezem. Ani tak elektrody nekopírují ve všech případech tvar komory a jsou zpravidla ploché. Lze tedy nabídnout elektrodu určenou pro komoru s kruhovým průřezem?
Odpověď na dotaz č.2
Ano, tímto parametrem je požadována elektroda, která je optimalizována pro použití s výše uvedenou komorou o kruhovém průřezu, tedy pro válcovou komoru. Ano, lze tedy nabídnout elektrodu určenou pro komoru s kruhovým průřezem.