Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Systémy pro laserovou konfokální mikroskopii projektu CEITEC
Odesílatel Petr Jelínek
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 04.11.2011 17:43:25
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Zadavatel shora uvedené zakázky obdržel dne 31.10.2011 žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Zadavatel k uvedeným dotazům poskytuje v souladu s ustanovením § 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon), níže uvedené odpovědi s dodatečnými informacemi.

Dotaz
„Dobrý den.
Prokazuje-li dodavatel splnění technických kvalifikačních předpokladů prostřednictvím zahraničního subdodavatele, jaké doklady v tom případě musí dodavatel předložit?
Děkuji.“
Odpověď zadavatele
Pokud dodavatel hodlá prokázat technické kvalifikační předpoklady prostřednictvím zahraničního subdodavatele musí dodavatel, kromě dokladů subdodavatele prokazujících splnění technických kvalifikačních předpokladů v rozsahu a způsobem dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci (viz. čl. VII. odst. 4 zadávací dokumentace), rovněž v nabídce předložit doklady podle § 51 odst. 4 Zákona, tzn:
• doklady prokazující splnění základního kvalifikačního předpokladu podle § 53 odst. 1 písm. j) a profesního kvalifikačního předpokladu podle § 54 písm. a) subdodavatelem a
• smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace.

Mgr. Petr Jelínek
Útvar řízení projektu CEITEC
Masarykova univerzita


Přílohy
- Konfokal_Dodatecne_informace_111104.pdf (234.37 KB)