Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Benefitní sportovní a relaxační program MUNI
Odesílatel Martin Ondroušek
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 04.05.2020 21:14:37
Číslo jednací ve SpSl MU-ZAK/82556/2020/1160554/RMU-5
ID ve SpSl 1500772
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Na základě dotazu dodavatele poskytujeme v souladu s § 98 zákona o zadávání veřejných zakázek níže uvedené vysvětlení zadávací dokumentace.

Znění dotazu:

Chtěli bychom Vás požádat o vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky s názvem „Benefitní sportovní a relaxační program MUNI“.
1. Můžete nám prosím upřesnit způsob financování produktu? Počítáte s plným financováním ze strany zaměstnavatele, případně kombinací platby zaměstnancem a zaměstnavatelem?
2. Na základě čeho byl stanoven odhad hodnoty veřejné zakázky 12 000 000,- Kč za předpokladu, že produkt bude čerpán na dobrovolné bázi?

Odpovědi zadavatele:

Ad 1)
Odkazujeme na bod 2/d) formuláře nabídky, kde je uvedeno: „Úhradu za vystavené klientské karty provádí zadavatel účastníkovi, výběr peněž od zaměstnanců provádí zadavatel.“ Zadavatel tedy počítá s plnou úhradou ze strany zaměstnance, a to tak, že hradit bude celou částku zadavatel dodavateli a výběr peněz od zaměstnanců bude provádět zadavatel ve vlastní režii.

Ad 2)
Předpokládaná hodnota veřejné zakázky byla stanovena na základě odhadu měsíční hodnoty klientské karty a odhadu počtu zaměstnanců, kteří se zapojí do programu (předpoklad cca 10 % celkového počtu zaměstnanců). Předpokládaná hodnota je stanovena na celou dobu platnosti smlouvy, tj. na dobu 3 let.

S pozdravem
Martin Ondroušek
Odbor veřejných zakázek
Masarykova univerzita