Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení MU – 1PdF přístavba a nástavba ateliéru KVV – dodavatel stavby II
Odesílatel Martin Ondroušek
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 02.12.2021 21:30:32
Číslo jednací ve SpSl MU-ZAK/234469/2021/1551644/RMU-18
ID ve SpSl 2275782
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Na základě žádosti dodavatele poskytujeme v souladu s § 98 zákona o zadávání veřejných zakázek níže uvedené vysvětlení zadávací dokumentace.

Znění žádosti:

1) Je navržená skladba podlah
- PUR nátěr (čirý, popř. šedý)
- litý samonivelační cementový potěr v tl. 65 mm
To je v rozporu s VV zadání, kde jsou v dílu 63 položky jak pro cementový litý potěr (vč. příplatku) tak pro anhydritový samonivelační litý potěr. Domníváme se, že položky pro anhydrit jsou zbytečné. Co se týče stěrky, tak ve VV zadání jsou položky pro krycí dekorativní polyuretanovou stěrku vč. penetračního nátěru a vyrovnání podkladu epoxid. stěrkou plněnou pískem. Tyto položky zbytečně navyšují rozpočet.
Prosím upřesněte, popřípadě upravte VV zadání.

2) V návrhu smlouvy dle čl. VIII. 1) b) je požadována záruka na některé části díla 120 měsíců. Např. u osvětlení výrobci světel neposkytují záruku na tuto požadovanou dobu. Prosíme o upřesnění.

Vysvětlení zadavatele:

ad 1) Zadavatel dokumentaci a výkaz výměr ponechává v původním znění a prosí dodavatele o nacenění kompletního výkazu výměr.

ad 2) Zadavatel trvá na délce záruční doby 120 měsíců pro vymezené části díla. Záměrem zadavatele je, aby zhotovitel pro tyto části díla použil obzvláště kvalitních materiálů a zařízení.