Veřejná zakázka: Záchyt He odparu v NMR laboratořích a jeho následné stlačení do svazků, technický dozor investora a koordinátor BOZP

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 3218
Systémové číslo: P14V00000702
Spisová značka: MU-ZAK/97452/2014/164031/RMU
Počátek běhu lhůt: 10.10.2014
Nabídku podat do: 21.10.2014 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Záchyt He odparu v NMR laboratořích a jeho následné stlačení do svazků, technický dozor investora a koordinátor BOZP
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Zadavatel je řešitelem stavební akce s označením „Záchyt He odparu v NMR laboratořích a jeho následné stlačení do svazků“, jejímž účelem je zajištění stavebních prací a souvisejících dodávek a služeb za účelem pořízení technologie pro záchyt odpařeného helia z magnetů v laboratořích zadavatele (dále také jen „Stavba“). Realizací Stavby bude dosaženo stavu, kdy helium bude zachytáváno a rozvodem odváděno za atmosférického tlaku do sběrného balónu. Po naplnění balónu bude kompresorem helium tlačeno do svazku plynových lahví. Realizací Stavby bude dosaženo stavebních a technických úprav laboratoří a technických místností nezbytných pro optimalizaci parametrů vnitřního prostředí pro plánovaný výzkum v rámci projektu CEITEC. Zadavatel realizací Stavby sleduje udržení a zvýšení kvality výzkumu v nově vybudovaném vědecko-výzkumném pracovišti.

Předmět veřejné zakázky
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících zejména ve výkonu technického dozoru investora v rámci provedení Stavby včetně výkonu investorských inženýrských činností potřebných k její realizaci a výkonu činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (dále jen „služby“).

Zadavatel požaduje poskytování služeb jako „občasné“, tzn. že vybraný uchazeč bude za účelem řádného splnění předmětu veřejné zakázky poskytovat služby v rozsahu stanoveném smlouvou dle svého odborného úsudku, s ohledem na harmonogram Stavby, s ohledem na potřeby aktuálního stavu přípravy a provedení Stavby, nebo na výzvu zadavatele, minimálně však 3x (slovy: třikrát) týdně, nebude-li mezi zadavatelem a vybraným uchazečem dohodnuto jinak.

Podrobně je předmět veřejné zakázky popsán zejména v návrhu smlouvy včetně jeho příloh a v technických podmínkách zadavatele, které jsou uvedeny v příloze zadávací dokumentace.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s otevřenou výzvou
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 150 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Masarykova univerzita
  • IČO: 00216224
  • Poštovní adresa:
    Žerotínovo nám. 9
    601 77 Brno
  • Název oddělení: Odbor veřejných zakázek
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60052494

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Nabídky v elektronické podobě budou podány prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. Nabídky v listinné podobě budou podány na podatelnu Rektorátu Masarykovy univerzity, Žerotínovo náměstí 9, 601 77 Brno.

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky