Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Univerzitní kampus Bohunice - centrifugy
Odesílatel Jiří Richter
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 04.09.2011 19:41:41
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Dodatečná informace č. 1

Zadavatel na základě žádosti jednoho z dodavatelů ze dne 2.9.2011 vydává Dodatečnou informaci č. 1 k zadávacím podmínkám výše uvedené veřejné zakázky. Její text je uveden v příloze a týká se části 2 veřejné zakázky. K dotazu na část 1 veřejné zakázky se zadavatel vyjádří v pondělí 5.9.2011.


Přílohy
- C_dodatecne_informace_1_030911.doc (48.00 KB)

Původní zpráva

Datum 02.09.2011 15:18:36
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Část 1 veřejné zakázky „Centrifuga chlazená“
Vzhledem k tomu, že je v této části zadání poptávána mikrocentrifuga pro zkumavky 1,5/2,0 ml a v laboratoři se při práci s tímto typem přístroje příliš nepoužívá jemná škála nastavitelné rychlosti rozběhu a brzdění, žádáme tímto o zmírnění tohoto parametru na 4 rychlosti rozběhu a 4 rychlosti brzdění. Domníváme se, že při trvání na tomto parametru ze strany zadavatele, by mohlo být uvedené zadání považováno za diskriminační.


Část 2 veřejné zakázky „Centrifuga chlazená“
Dotaz č.1:
Je nezbytné zobrazovat všechny technické parametry rotorů v menu, jsou-li tyto uvedeny přímo na rotoru respektive jeho víku a centrifuga je vybavena funkcí rozpoznání rotorů (omezí maximálních otáček pro typ rotoru)
Dotaz č.2:
Vzhledem k tomu, že se v laboratoři nepoužívají centrifugační metody, vyžadující -20°C a navíc tento údaj nezaručuje nízkou teplotu rotoru během centrifugace, žádáme tímto o zmírnění tohoto parametru na -10°C nebo uvedení požadované nejnižší teploty každého rotoru při jeho maximálních otáčkách Domníváme se, že při trvání na tomto parametru ze strany zadavatele, by mohlo být uvedené zadání považováno za diskriminační.
Dotaz č.3:
Je možné nabídnout verzi centrifugy s úhlovým rotorem 6x250 ml namísto rotoru 6x500 ml? Toto řešení by přineslo výrazné zlevnění celé sestavy (centrifuga + rotory) a navíc by došlo ke zvýšení otáček a maximální RCF.