Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Realizace stavebních úprav v rámci vytvoření bezbariérových přístupů do objektů a uvnitř objektů vybraných fakult a zařízení MU
Odesílatel Lucie Pavelková
Organizace odesílatele Masarykova univerzita [IČO: 00216224]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.04.2012 15:45:09
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Výzva k podání nabídek

Vážená paní, vážený pane,

Masarykova univerzita se sídlem Žerotínovo náměstí 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224, zastoupená Doc. Ing. Ladislavem Janíčkem, Ph.D., MBA, kvestorem (dále jen „zadavatel“), si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s označením "Realizace stavebních úprav v rámci vytvoření bezbariérových přístupů do objektů a uvnitř objektů vybraných fakult a zařízení MU“ (dále také jen „veřejná zakázka“).

Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen „zákon“).

Zadávací dokumentace, která je nedílnou přílohou této výzvy k podání nabídky, je poskytována bezúplatně, neomezeným a přímým dálkovým přístupem v plném rozsahu už od uveřejnění výzvy k podání nabídky na profilu zadavatele na adrese: https://zakazky.muni.cz/.

Tato veřejná zakázka je zadávána elektronicky pomocí elektronického nástroje E-ZAK dostupného na http://zakazky.muni.cz. Veškeré úkony vyjma podání nabídky se provádějí elektronicky.

Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav pro účely vytvoření bezbariérových přístupů do objektů a uvnitř objektů vybraných fakult a zařízení Masarykovy univerzity dle podmínek zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci.

V zadávací dokumentaci jsou dále uvedeny požadavky na způsobilost dodavatele pro plnění veřejné zakázky (kvalifikace) a ostatní podmínky. Hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je nejnižší nabídková cena bez DPH.

Nabídku je nutné podat nejpozději do 10. května 2012 do 10:00 hodin na podatelnu Rektorátu Masarykovy univerzity, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno.


S pozdravem

Lucie Holakovská,
manažer veřejných zakázek

Příloha: - zadávací dokumentace včetně všech příloh


Přílohy
- Priloha_C_d_PD_Rektorát MU, Žerotínovo náměstí 9.zip (5.17 MB)
- Priloha_C_c_PD_Právnická fakulta, Veveří 70.zip (18.52 MB)
- Priloha_C_b_PD_Pedagogická fakulta, Poříčí 31.zip (9.26 MB)
- Priloha_C_a_PD_Fakulta sociálních studií, Joštova 10.zip (3.42 MB)
- Vyzva_ZD_prilohy_VYHLASENI.zip (640.21 KB)